Mainos

Sky News: Madeleinen äitiä ei syytetä

McCannin perhe on jatkuvasti kiistänyt osallisuutensa vanhimman lapsen katoamiseen.

Portugalin poliisi on lopettanut kadonneen Madeleinen äidin kuulustelemisen. Brittiläisen Sky News -kanavan mukaan häntä ei syytetä tyttärensä katoamisesta ainakaan toistaiseksi, mutta äiti pitää syytteen nostamista pian mahdollisena.

Brittiläisen Sky Newsin mukaan Portugalin poliisi on asettanut Kate McCannin virallisesti epäillyksi tyttärensä kuolemasta. Poliisi uskoo siis 4-vuotiaan Madeleinen menehtyneen, kun taas perhe toivoo löytävänsä hänet vielä elossa.

Poliisi epäili äidin tappaneen tyttärensä vahingossa, mahdollisesti unilääkkeen yliannostuksella, kertoo perheen edustaja Justine McGuiness.

Hänen mukaansa poliisi on myös löytänyt Madeleinen verta autosta, jonka perhe vuokrasi 25 päivää sen jälkeen, kun tytär ilmoitettiin kadonneeksi.

Poliisi kuulusteli äitiä eilen 11 tuntia. Poliisi on kuullut äitiä aiemminkin, mutta nyt kyseessä oli ensimmäinen kerta, jolloin Kate McCannilla oli mukanaan asianajaja.

Portugalin lain mukaan hänellä on oltava oikeus pysyä kuulusteluissa vaiti, ja se taataan asettamalla hänet epäillyksi.

Kate McCannista tuli toinen epäilty Madeleinen katoamisjutun selvittämisen aikana. Ensimmäinen epäilty oli brittiläinen Robert Murat, joka asuu katoamispaikan lähistöllä.

Madeleinen isää GerryMcCannia kuulustellaan illan aikana.

Portugalin poliisi kertoo, että sillä on hallussaan osittaisia tuloksia brittilaboratoriossa tehdyistä rikosteknisistä testeistä.

Toukokuun kolmantena päivänä Madeleine ja hänen kaksi nuorempaa sisarustaan oli jätetty vartioimattomina perheen lomahuoneistoon Praia da Luzissa, Algarvessa. Vanhempien palatessa läheisestä ravintolasta 4-vuotias Madeleine oli vanhempien kertoman mukaan kadonnut.

Brittiperhe on koko ajan kiistänyt osallisuutensa vanhimman lapsensa katoamiseen.

(MTV3-CNN-BBC-Sky News)

Lue aikaisempia uutisiamme aiheesta:

31.08.2007

29.08.2007

26.08.2007

23.08.2007

20.08.2007

16.08.2007

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.