Mainos

Skinnari: Fortum-lausunto valmistuu parissa viikossa

Talousvaliokunnan lausunto optioista valmistuu ensi maanantaina. Valiokunnan lausunnosta tiedetään jo, ettei siinä esitetä mitään toimia Fortumin optioiden kohtuullistamiseksi.

Talousvaliokunnan lausunto Fortumin kohuoptioista valmistuu valiokunnan puheenjohtajan Jouko Skinnarin (sd.) mukaan "parin viikon sisällä".

Skinnari ei suostunut talousvaliokunnan kokouksen jälkeen määrittelemään lausunnon valmistumisen tarkkaa ajankohtaa.

Joidenkin tietojen mukaan lausunnon sisällöstä oli tarkoitus päättää ensi maanantaina ennen valiokunnan Saksan-matkaa. Skinnarin mukaan valiokunta ei kuitenkaan kokoonnu maanantaina.

Valiokunnan lausunnosta tiedetään jo, ettei siinä esitetä mitään toimia Fortumin optioiden kohtuullistamiseksi. Eilen päättyneellä kuulemiskierroksella tuli selväksi, että optioihin puuttumiseen ei ole käytännön mahdollisuuksia.

Lausuntoon on tulossa historiallinen katsaus siitä, kuinka optiojärjestelyihin on päädytty. Tältä osin kiinnostus kohdistuu muun muassa siihen, saavatko SDP ja muut puolueet aikaan yhteisen näkemyksen päätöksenteon kulusta ja vastuukysymyksistä. SDP hallitsi kauppa- ja teollisuusministeriötä vuosina 1995-2003.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.