Mainos

Skinnari ei ryhdy uusiin toimiin Tammen tapauksessa

Toinen valtiovarainministeri Jouko Skinnari (sd.) ei ryhdy mihinkään toimiin verohallituksen pääjohtajan Jukka Tammen ja Nostokonepalvelun tapauksen saaman uuden käänteen vuoksi. Tammi jatkaa siten normaalisti työtään.

Ainoa uusi asia on, että Tammi antaa aivan lähipäivinä valtiovarainministeriölle tiedot omista sidonnaisuuksistaan. Toisin kuin ministereiden kohdalla, korkeimpien virkamiesten sidonnaisuustiedot eivät ole julkisia. Skinnari ei vielä tiedä, julkistetaanko Tammen tiedot. Skinnari järjesti pienimuotoisen vastaustilaisuuden illalla Lahdessa. Hän oli ollut työmatkalla Brysselissä ja tuli Lahden muotoiluinstituutin juhlanäyttelyn avajaistilaisuuteen suoraan lentokentältä. Skinnarin mukaan tilaisuus järjestettiin, koska niin monet toimittajat olivat päivän aikana kyselleet hänen kommenttiaan. Tosin hänellä itsellään ei ollut juuri mitään uutta sanottavaa koko asiassa.

Skinnari halusi pitää ehdottomasti erillään asian juridisen puolen, koska se ei hänelle valtiovarainministerinä kuulu. Hän ei suostunut kommentoimaan mitenkään juridisia kuvioita. Ainoa, mitä hän mainitsi oli, että hän oli päivällä keskustellut asiasta oikeuskansleri Paavo Nikulan kanssa. Keskustelun sisällöstä hän ei kertonut. Skinnari ei liioin kommentoinut tänään julkisuuteen tulleita tietoja, että joko eduskunnan oikeusasiamies tai oikeuskansleri ryhtyisi selvittämään tilannetta. Hän vain muistutti, että asiaa on jo toista vuotta selvitetty.

Kysymykseen verohallituksen sisäisistä kahinoista Skinnari vastasi korostaneensa aina, että verohallituksessa pitää olla hyvä yhteistyö henkilöstön kesken. Tosin hän "oli kuullut", että ongelmia on sielläkin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.