Sketsihahmo-voittaja Joonas huolettomana: Luotan, että hahmo loksahtaa kohdalleen

Viime kaudella sketsihahmokilpailun kirkkaimman mitalin vienyt Salme Pasi valmistui viime hetkillä. Joonas Nordman luottaa siihen, että samoin käy sketsihahmolle myös tulevalla kaudella.

Huippusuositun Putouksen seitsemäs kausi on starttaamassa ja mukana näyttelijäkaartissa nähdään myös näyttelijä-käsikirjoittaja Joonas Nordman

Nordman muistetaan parhaiten sketsihahmostaan, ay-jyrsijä Salme Pasista, joka voitti kuudennen kauden sketsihahmokilpailun. 

Myös uuden hahmon rakentaminen on alkanut jo hyvissä ajoin, tosin palaset ovat vielä hieman irrallaan. 

– Palikoita on useampia, ne eivät ole kaikki vielä ihan kohdillaan! Luotan siihen, että asiat loksahtelevat paikalleen, jos niiden antaa riittävän kauan hautua rauhassa. Uskon, että jostain taivaasta putoaa ne viimeiset palikat, koska niin itseasiassa kävi viime vuonna, Nordman nauraa. 

– Viimeiset testaukset ja viilaukset tehdään kuitenkin Putous-porukassa, hän paljastaa. 

Nordmanilla on pitänyt kiirettä, sillä hän esiintyy esimerkiksi keskiviikkona ensi-iltansa saavassa elokuvassa Napapiirin sankarit 2 ja Siskonpeti-sarjan toisella tuotantokaudella. Näyttelijä kertoo kuitenkin, että paras koulu tulevaan Putous-kauteen oli viime kausi. 

– Paras valmistautuminen tähän syksyyn oli se viime syksy. Se, että on tullut kahdeksan kertaa rööristä siihen lavalle ja vetänyt sen suoran lähetyksen, hän pohtii. 

– Tuntuu siltä, että oli se porukka mikä vaan, aina jossain kohtaa tulee se hetki, että keskittyy vain itseensä ja omaan suoritukseen. Porukka on loistava ja hyvä näin, mutta kyllä sitä itse kukin lopulta painiskelee näiden omien tulevien juttujensa kanssa. 

Putouksen seitsemäs tuotantokausi 24.10 alkaen MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat