SK: Pori Jazz huolissaan Petri Nygårdista – näin artisti kommentoi

Pori Jazz -festivaalin järjestäjät pelkäävät, että kaupungissa samaan aikaan esiintyvä räppäri Petri Nygård sekoitetaan festivaalin ohjelmistoon. Erikoisesta tapauksesta uutisoi Satakunnan Kansa.

Nygård esiintyy jazzien aikaan porilaisessa Hole in One Pubissa, joka sijaitsee lähellä jazzkatua. Esiintymispaikan sijainti lähellä jazzkatua on Satakunnan Kansan uutisen mukaan aiheuttanut sekaannusta varsinkin ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa siitä, mikä on jazzien virallista ohjelmaa, ja mikä ei.

– Tässä on kyse markkinahäiriköstä, jonka toiminnan profiili ei ole jazzin linjan mukainen. Tämä on erittäin kiusallista meidän kannalta, sillä esiintyjä ei ole tippaakaan jazzin linjan mukainen, Pori Jazzin toimitusjohtaja Katja Leppäkoski kertoi Satakunnan Kansalle.

Satakunnan Kansan tavoittama Nygård kertoo vetävänsä keikan siellä, minne hänet esiintymään pyydetään, oli lähellä jazzkatu tai ei.

– Mitä v....a mä nyt tähän voin sanoo, mä vedän keikan missä vaan. Ei se ole mun vika, jos keikkapaikka on lähellä Pori Jazzin aluetta. En mä sitä keikkapaikkaa ole rakentanut sinne, Nygård kommentoi Satakunnan Kansalle.

– Enkä ole tahallaan vetämässä keikkaa siellä, vaan ne on halunnut mut sinne keikalle ja mä vedän keikan siellä. Jos ovella on mun keikkajuliste, ja joku luulee että mää vedän jotain Blue Notee siellä, niin se on sen häpeä, Nygård lisää ja toteaa voivansa heittää tulevaisuudessa vaikka jazzkappaleen.

Nygårdin rivosta juhannuskeikasta Himoksella nousi pienimuotoinen kohu. Keikka alkoi imitaattorin esittämällä presidentti Tarja Halosen aloituspuheella, jossa Suomen ykkösnainen kehotti juhlijoita juomaan kännit ja harrastamaan irtosuhteita. Itse laulaja tuli lavalle naisen alapäästä, joten show'ssa oli alkumetreistä lähtien seksiä ja jopa hyvän maun rajan ylittäviä elementtejä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat