SJK:n myrskyalku masensi – "Katastrofaalinen mahalasku"

Veikkausliigan sarjanousija Seinäjoen Jalkapallokerho on nyt voittanut seitsemän ottelua peräkkäin. IFK Mariehamn joutui taipumaan Seinäjoen Keskuskentällä 3-0 (3-0).

SJK ratkaisi pelin jo ensimmäisen puolen tunnin aikana. Kotijoukkueen sankariksi nousi Toni Lehtinen, joka puski kaksi lähes identtistä maalia kuuden ja 18. peliminuutin kohdalla. Ensimmäiseen maaliin esityön teki Johannes Laaksonen ja toiseen Gert Kams.

Peli ehti vanheta vain 32 minuuttia, kun SJK:n liukas laitalinkki Timo Tahvanainen sai Laaksoselta syötön keskelle ja siirsi kotijoukkueen jo 3-0-johtoon. Tästä eivät maarianhaminalaiset enää toipuneet.

MIFK:n valmentaja Pekka Lyyski ihmetteli omiensa saamattomuutta ja SJK:n tehokkuutta pelin alussa.

– Katastrofaalinen mahalasku verrattuna edellisiin peleihin. Aika käsittämätöntä ensi jakson puolustaminen meiltä. Hävittiin tämä peli heti ottelun alussa, Lyyski sanoi.

SJK nousi sarjakakkoseksi, kun Lahti pelasi 0-0-tasapelin HJK:n kanssa. Ero kärkijoukkue HJK:hon on kymmenen pistettä.

– Me oltiin koko peli tosi hyvin muodossa ja syöteltiin ja liikuttiin hyvin. Todella vahva pallollinen esitys meiltä. Vielä ei olla valmiita, ja peli tästä vaan paranee syksyä kohti, SJK:n valmentaja Simo Valakari summasi.

Lue myös:

    Uusimmat