SJK:lle viides perättäinen voitto

Seinäjoen Jalkapallokerhon voittoputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi. Nyt seinäjokelaisten voitontahdon sai kokea Honka, joka oli koko pelin ajan altavastaajana. Lopputulos 2-1 (1-0) ei täysin kuvaa ottelun voimasuhteita.

Varsinkin ensimmäisellä puoliskolla kotijoukkueen hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti kohti Walter Viitalan vartioimaa espoolaismaalia. Painostus palkittiin 37 peliminuutin jälkeen, kun Toni Lehtinen kaadettiin rangaistusalueella, ja mies sijoitti rankkarin sisään.

Pelin 82. minuutilla SJK:n Justin Moose laukoi Akseli Pelvaksen keskityksestä pallon voimalla verkkoon. 2-0-johto kesti vain pari minuuttia, sillä SJK:n puolustus ohjasi Antti Mäkijärven laukauksen omaan maaliin.

– Meidän prässi toimi hyvin, ja joukkuepuolustaminen oli tosi ehjää. Hyökkäyspäässä päästiin hyvin väleihin ja luotiin painetta Hongan puolustukselle, SJK:n valmentaja Simo Valakari tiivisti pelin kulun.

– Jatkuvat loukkaantumiset alkavat vaivamaan nuorta joukkuetta ja jalka painaa, mutta tällä miehistöllä on mentävä eteenpäin, sanoi Honka-kollega Shefki Kuqi.

Lue myös:

    Uusimmat