SJK ja FC Jazz yhteistyöhön

Veikkausliigajoukkuetta sekä Kakkosessa pelaavaa akatemiaa pyörittävä Seinäjoen Jalkapallokerho Oy ja Ykkösen joukkueen toiminnasta vastaava porilainen FC Jazz Oy ovat solmineet ainutlaatuisen kumppanuussopimuksen.

Seurojen yhdessä suunnittelemalla pitkäjänteisellä työllä luodaan pelaajapolku, jossa junioreista ja kehityskykyisistä pelaajista tehdään huippujalkapalloilijoita kansainvälisille jalkapalloareenoille. 

- Yhteistyön tarkoituksena on saada parhaat B- tai A-juniori-ikäiset pelaajat koko Pohjanmaan ja Satakunnan alueelta mukaan yhteiseen pelaajapolkuun, joka tarjoaa pelimahdollisuuden joko Kakkosessa, Ykkösessä tai Veikkausliigassa. Nuoret pelaajat ympäri Suomen ovat tervetulleita. Vastaavaa kuviota ei ole Suomessa aiemmin ollut, Seinäjoen Jalkapallokerho Oy:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kertoo tiedotteessa. 

- Raimo Sarajärven sanoihin on helppo yhtyä. Tämä on todella ainutlaatuinen mahdollisuus FC Jazzin pelaajien ja omien junioreiden lisäksi koko Satakunnan jalkapalloileville junioreille sekä myös laajemmin. Edustustason pelaajien siirrot SJK:n ja Jazzin välillä tulevat antamaan tässä yhteistyössä FC Jazzille uutta potkua, joka nostaa koko seuran uudelle tasolle, FC Jazz Oy:n puheenjohtaja Kari Kaivo-oja säesti. 

Kumppanuussopimus astuu voimaan heti ja sitä aloitetaan toteuttamaan alkavalla kaudella 2015.

Lähde: SJK:n tiedote

Lue myös:

    Uusimmat