Mainos

Sitoutumattomat ovat kovaa porukkaa petipuuhissa

Lähes puolet aikakausilehti Playboyn tekemään kyselyyn osallistuneista oli sitä mieltä, että paras seksikumppani löytyy sitoutumattomien riveistä. Demokraatteja piti parhaina petikavereina 36 prosenttia vastaajista. Republikaanien kannatus jäi 18 prosenttiin.

Yhdysvalloissa sitoutumattomat pesevät petihommissa reilusti niin republikaanit kuin demokraatitkin, kertoo aikakauslehti Playboyn tekemä kysely.

Noin 45 prosenttia kyselyyn osallistuneista oli sitä mieltä, että paras seksikumppani löytyy sitoutumattomien riveistä. Demokraatteja piti parhaina petikavereina 36 prosenttia vastaajista. Republikaanien kannatus jäi 18 prosenttiin.

Mitä taas tulee patjahommien harrastustiheyteen, republikaaneilla näyttäisi menevän hyvin. Republikaaneista 55 prosenttia ilmoitti harrastavansa seksiä vähintään kerran viikossa. Demokraattien hetekatoimeliaisuusprosentti on 43.

Kyselyyn osallistui 900 henkeä. Nuorin oli 18- ja vanhin 64-vuotias. Heistä joka viides oli sitä mieltä, että demokraattien presidenttiehdokkaaksi halajavan Barack Obaman vaimo Michelle Obama on seksikkäin Yhdysvaltojen poliittisissa kuvioissa viihtyvä nainen.

Michelle Obaman jälkeen listalla komeilevat Condoleezza Rice, Laura Bush ja Hillary Clinton. Entisistä presidenteistä seksikkäin on Bill Clinton, joka päihitti selvällä erolla Ronald Reaganin.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.