Sisustusilmiö 2011 -tunnustuspalkinto T.i.l.a. -ohjelmalle

Tänä vuonna SI ry halusi nostaa esiin sisustusohjelmien ja -medioiden asemaa sisustamisen vaikuttajana. Sisustusilmiö 2011 -tunnustuspalkinto myönnettiin MTV3-kanavan T.i.l.a. -ohjelmalle 10 vuoden merkittävästä, monipuolisesta ja realistisesta tekemisestä alalla.

Sisustusohjelmien pioneeri, tasaisen laadukas, monipuolinen, informatiivinen ja viihdyttävä kokonaisuus – näillä sanoilla MTV3-kanavalta tuttu T.i.l.a. -ohjelma nappasi Sisustussuunnittelijat SI Ry. jakaman Sisustusilmiö 2011 -tunnustuspalkinnon.

– Ohjelma on jo vuosien ajan levittänyt onnistuneesti sisustamiseen liittyvää tietoutta ja ennen kaikkea ilostuttanut sisutamisesta kiinnostuneita katsojiaan käytännöllisillä, toimivilla ja kauniilla kodeilla sekä hyvillä ideoilla, Sisustussuunnittelijat SI Ry tiedottaa.

SI Ry on 39-vuotias sisustussuunnittelijoiden ammattiyhdistys, ja Sisustusilmiö -tunnuspalkintoa on jaettu vuodesta 1993 henkilöille, työryhmille, yrityksille tai yhteisöille, joiden toiminta on edistyksellistä ja kehittävää sisustamiseen liittyvillä alueilla. Palkinto jaettiin Helsingissä Habitare-messuilla 14.9.2011. Mtv3.fi/koti onnittelee T.i.l.a. -ohjelman tekijätiimiä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja