Mainos

Sisustusalan ammattilaisen selkeä ja avara koti

Tässä kodissa arvostetaan yksinkertaista, rauhallista tunnelmaa ja mielenkiintoisia pintamateriaaleja. Designklassikkoja on hillitysti, kuin mausteina, siellä täällä.

Kylpyhuoneen harmaa maailma on hyvin pelkistetty, mutta ei tylsä. Turhaan tällaisissa tiloissa usein käytetään kahta tai useampaa eri kokoista tai väristä laattaa. Philippe Starckin suunnittelemat suuret La Boheme maljakot sopivat tunnelmaan, toisessa niistä on ympäri maailmaa kerättyjä golfpalloja matkamuistoina.

Viisivuotias Aino on innokas pikkusisustaja ja hänen huoneessaan on selkeää tyylikkyyttä. Magneettimaalilla maalatulla seinällä voi harjoitella viestien kirjoittamista. Sivupöydällä on vanhempien tuliainen Etelä-Afrikasta, valaisin taas supisuomalaista Petri Vainion käsialaa.

Vanhempien makuuhuoneessa vaaleus on valttia. Täälläkin yksi seinä on saanut vähän enemmän väriä pintaansa, harmaata seinää vasten kaunis Johansson-Papen valisin erottuu mukavasti.

Kartellin Corona valaisin taas johdattaa meidät avaraan olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan kokonaisuuteen. Ruokapöytä on mehiläisvahalla käsiteltyä ruostumatonta terästä. Punostuolit on pistetty konttiin lomamatkalla Espanjassa.

Olohuoneen ja ruokasalin erottaa toisistaan remontin yhteydessä tehty takka, jossa loimuaa tuli usein talvi-iltoina. Olohuoneen pöytä on mehiläisvahakäsiteltyä metallia kuten ruokapöytäkin.

On hauskaa kun tilassa on erilaisia materiaaleja, aivan kuin tila olisi pieni seikkailu. Luontoaiheiset abstraktit taulut ovat Juha Meurosen töitä, joihin talon isäntä erityisesti on ihastunut. Olohuoneen suuren peilin kautta voi ihailla joko tauluja tai luontoa, riippuen siitä mistä peiliin katsoo.

(T.i.l.a. 29.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.