Mainos

Sisustamalla hoikaksi

Miksi sipsit tulisi syödä mustasta kulhosta? Casasugar.com listasi tapoja, joilla ruokahalua voi vähentää sisustamisen keinoin.

Ennen sisustusurakkaa on tietenkin tärkeää siivota hyvin. Siivoaminen on kodin omaa hyötyliikuntaa, joten imuroi ja tamppaa rivakasti!

Nauti valosta

Valoista ympäristö vähentää ruokahalua. Pidä kesäisin ikkunaverhot keveinä ja avoinna, ja päästä aurinko sisään. Voit myös nauttia lounaan terassillasi, ja syöt vähemmän.

Valo lisää serotoniinin tuotantoa aivoissa, jolloin alakuloisuus hälvenee. Kuumalla ilmalla tekee myös vähemmän mieli ruokaa, joten ota puutarhapenkit hyötykäyttöön: syö puutarhassa ja nauti auringosta.

Kukat pois hedelmien tieltä

Erään tutkimuksen mukaan on mahdollista pudottaa kaksi kiloa kuussa vain vaihtamalla pöytäkoristetta, kertoo casasugar.com. Vaihda pöydällä olevien kukkien tilalle hedelmiä. Kukkien ihana tuoksu herättää ruokahalun, mutta hedelmien aromi vähentää sitä. Lisäksi voit aina tarttua pöydällä olevaan appelsiiniin, joka on terveellinen välipala!

Herkut jemmaan

Kun tarjoilet sipsiä ja popcornia, valitse tumma astia, josta ei näy läpi. Läpinäkyvä astia paljastaa sisällä odottavat herkut ja lisää nälän tunnetta. Läpinäkymätön astia vähentää mässäilyä. Pidä herkut muutenkin jemmassa omassa kaapissaan, sillä sanalasku "poissa silmistä, poissa mielestä" todella pätee. Pöydällä esillä olevia naposteltavia tulee kauhottua epähuomioissa.

MTV3
Lähde: Casasugar.com
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.