Siskonmakkarapaistos ja yrttiohraa

Siskonmakkarapata

  • 600 g siskonmakkaraa
  • 1 punasipuli
  • 1 sipuli
  • 2 kypsää tomaattia
  • ¼ chili ta ½ tl chilijauhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl hienonnettua lehtipersiljaa
  • suolaa
  • 2 dl kasvis- tai kanalientä

Pilko sipulit ja tomaatti. Freesaa sipuleita oliiviöljyssä ja lisää siskonmakkara pieninä paloina suolesta puristamalla. Lisää liemi, tomaatit ja chili, hauduta kunnes neste on lähes imeytynyt ja makkara sekä sipulit ovat kypsiä.

Yrttiohra

  • 5 dl keitettyä ohraa
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 ruukku rakuunaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa

Freesaa ohra öljyssä, lisää hienonnetut yrtit ja suola.

Reseptit: Jyrki Sukula / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat