Mainos

Sirkusta lähentelevä teatteri ei välty onnettomuuksilta

Kilpailu teatteriyleisöistä on johtanut aina näyttävämpiin ja ristialttiimpiin esityksiin; näyttämöille tuodaan akrobaatteja ja näyttelijät kokeilevat omia rajojaan.

Helsingin Ruotsalaisessa teatterissa ja New Yorkin Broadwaylla jouduttiin lopettamaan esitykset ennen joulua sattuneiden vakavien onnettomuuksien takia.

Broadwayllä Spidermania esittävä Christopher Tierney astui sivuun ja putosi kymmenen metriä kovalle maalle. Henki säilyi mutta useita luita murtui. Toipuminen kestää kuukausia.

Eikä riskittä menty Svenska Teaternissakaan. Peppi Pitkätossua vauhditettiin viidellä sirkusammattilaisella, joista on osa ulkomaalaisia.

Kaksi Svenskanin akrobaattia loukkaantui eri kerroilla, mutta yleisön edessä. Molemmat esitykset keskeytyivät.

- Sehän oli ihan kauhutilanne! Menin sitten Peppinä juttelemaan lasten kanssa ja sanoin, että joskus kun leikkii, niin voi mennä vähän villisti. Tällaista ei kyllä saisi tapahtua, loukkaantuminen yleisön edessä on tosi kauheaa, sanoo näyttelijä Alma Pöysti.

Sirkus on tullut teattereihin jäädäkseen. Näyttämöllä tehdään sitä, mistä yleisö syttyy ja akrobatia tuntuu ainakin tällä hetkellä kiehtovan teatteriyleisöä.

(MTV3)

Katso Merja Sundströmin juttu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.