Mainos

Sirkka-Liisa Anttila haikailee punamultaa

Seuraavan hallituksen tärkein tehtävä on purkaa maan ja kansan kahtiajako. Tähän tehtävään sopii parhaiten keskustan ja SDP:n yhteistyöhön perustuva hallitus, sanoi keskustan varapuheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttila tänään Vihdissä.

Anttilan mukaan pääministeri Paavo Lipposen (sd.) hallitus jättää jälkeensä valtiontalouden jättivelan, suurtyöttömyyden ja kahtiajakautuneen maan. -Lipposen hallitus unohti kokonaan uudistuspolitiikan ja keskittyi vain hallitsemaan etujärjestöjen kanssa ja kautta. Ilman vahvaa etujärjestön tukea olevat ihmiset ovat joutuneet säästöjen maksajiksi, kun kansantulon kasvun hedelmät menivät hyväosaisille, Anttila sanoi.

Anttilan mukaan keskusta ei ole verolinjaansa muuttanut, vaikka Lipponen niin lauantaina epäili. Ero keskustan ja SDP:n verolinjoissa on Anttilan mukaan siinä, että SDP ei aja pienituloisten asiaa muuten kuin pääministerin puheissa. -Markkinataloudesta hyötyvät ensisijaisesti hyväosaiset, Anttila sanoi. Hän arvioi, että kokoomuksen kannattajat kyllä pärjäävät, vaikka puolue olisi ensi vaalikaudella oppositiossa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.