Sir Elton John ja Madonna: Megabileet Oscareita varten

Musiikkitaivaan tähdet organisoivat Oscar-gaalaillaksi juhlia – kumpikin omalla tahollaan.

Sir Elton John järjestää tuttuun tapaan kumppaninsa David Furnishin kanssa Oscar-gaalaillaksi massiiviset juhlat. Pari on kutsunut lähes tuhat henkeä bilettämään kanssaan Hollywoodiin. Juhlien tavoitteena on kerätä 4 miljoonaa dollaria Elton Johnin AIDS-säätiölle.

Mieskaksikon vieraslistalta löytyvät muun muassa laulajat Miley Cyrus, Nicki Minaj, Steven Tyler, ja Chris Brown. Muita tunnettuja tähtiä listalla ovat esimerkiksi Heidi Klum, Sean Penn, sekä Kardashianin siskokset Kourtney ja Kim.

John ja Furnish aikovat käydä gaalalähetyksen aikana tervehtimässä kaikkia vieraitaan

– Olemme luultavasti ainoat, jotka eivät halua lyhyempää Oscar-gaalaa, jotta meillä olisi tarpeeksi aikaa tervehtiä kaikkia vieraitamme, Furnish kommentoi.

Illan aikana vieraita viihdyttää brittiartisti Emeli Sande. Paikalla on myös piano siltä varalta, että Elton John innostuu esiintymään.

Myös Bond-tunnari Skyfall-kappaleesta Oscar-ehdokkaana oleva Adele on saanut kutsun hyvien ystäviensä järjestämään juhlaan.

Perinteensä mukaisesti myös popin kuningatar Madonna emännöi samaan aikaan toisia megajuhlia. Nainen on ottanut tavakseen järjestää vuosittain omat Oscar-juhlat riippumatta siitä, onko hän itse ollut ehdolla saati mukana Oscar-gaalassa.

Tänä vuonna tähti järjestää Oscar-jatkot managerinsa Guy Osearyn Hollywood-kodissa.

Madonnan juhliin kutsun ovat PerezHilton-sivuston mukaan saaneet muun muassa Anne Hathaway, Leonardo DiCaprio, Salma Hayek, Naomi Watts ja Bradley Cooper. Myös Katy Perryä odotetaan saapuvaksi paikalle poikaystävänsä John Mayerin kanssa.

Lähde: EOnline

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat