Mainos

Sipilä gallupista: Erot yllättävän isoja

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä pitää tänään julkaistua puoluegallupia yllättävänä.

–Erot ovat yllättävän isoja. Vaihtelut ovat olleet viime aikoina suuria. Ehkä tässä nyt näkyy se meidän pitkäaikainen työntekeminen. Me olemme halunneet esittää vaihtoehtoja ja hakea käytännönratkaisuja Suomen isoihin ongelmiin, Sipilä kommentoi MTV:lle keskustan gallupmenestystä.

Keskusta on uusimman gallupin mukaan repinyt jo seitsemän prosenttiyksikön kaulan muihin puolueisiin. Pääministeripuolue kokoomuksen luvut ovat puolestaan romahtaneet alas. Helsingin Sanomien tänään julkaisemassa gallupissa keskustaa äänestäisi 24,5 prosenttia vastanneista ja kokoomusta vain 17,4 prosenttia. 

Sipilä ei halua arvioida, mistä kokoomuksen romahdus johtuu.

–Vaihtelut ovat tällä vaalikaudella olleet suuria. Meidänkin luvut on toistakymmentä prosenttia tulleet alhaisimmalta tasoltaan. Ja kyllä kokoomuksellakin on iso vaihtelu suurimman ja pienimmän mittauksen välillä. Mutta vaalit ovat vaaleja ja gallupit gallupeja, Sipilä kuittaa.

Sipilä uskoo, että keskustaan on siirtynyt kannattajia muun muassa kokoomuksesta. Sipilä ei kuitenkaan halua vielä juhlia vaalivoittoa.

–Viidessä kuukaudessa ehtii paljon tapahtua ja kyllä nämä kilpakumppanitkin sieltä nostavat päätään.

Sipilän mukaan hallitusaatokset "eivät ole vielä millään mallilla."

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.