Mainos

Sinnemäki: Perussuomalaiset tekisivät maahanmuuttajista paarialuokan

Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki tyrmää perussuomalaisten maahanmuuttolinjaukset. Sinnemäki arvioi verkkosivuillaan, että perussuomalaisten tavoittelema politiikka pahentaisi ongelmia entisestään.

Joukko perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita julkisti lauantaina maahanmuuttopoliittisen manifestin. Manifestissa vaaditaan muun muassa maahanmuuttajille maksettavan sosiaaliturvan rajaamista ja tuilla elävien maahanmuuttajien poistamista valtion ja kuntien asuntojonoista. Allekirjoittajiin kuuluu 13 Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokasta, mukaan lukien Jussi Halla-aho.

Sinnemäki kiittelee perussuomalaisia linjapaperin julkaisusta, sillä konkreettisista esityksistä on helpompi keskustella kuin nettipalstojen epämääräisestä lietsonnasta.

Hahmoteltu linja tekisi Sinnemäen mielestä kuitenkin maahanmuuttajista epävarmuudessa elävää paarialuokkaa. Tämä johtaisi juuri niihin ongelmiin, joita perussuomalaisten ehdokkaat haluavat välttää.

Sinnemäki myös moittii vaatimuksia ristiriitaisiksi. Aktiiviset toimet eivät ole mahdollisia, jos poliisin ja terveydenhuollon resursseja ei käytetä maahanmuuttoasioihin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.