Mainos

"Sinkkuna on aikaa etsiä unelmien prinssiä"

Sinkkuudessa on runsaasti hyviä puolia. Vapaus tulla ja mennä miten huvittaa, treffeillä käyminen ja itseä varten jäänyt laatuaika tulevat usein sinkkuuden sivuvaikutuksina. Kysyimme Helmen lukijoilta mielipiteitä sinkkuudesta. Lue sinkkuuden puolesta puhuvat tulokset!

Jätä sukulaisten ahdistavat kysymykset omaan arvoonsa ja käännä satunnainen yllättävä yksinäisyyden tunne mahdollisuudeksi keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Sinkuille kaikki on mahdollista!

Olit sinkku sitten omasta tahdostasi tai olosuhteiden pakosta, kannattaa keskyä sinkkunaolon hyviin puoliin. Helmen lukijat kertovat meille, mikä sinkkuudessa on parasta.

Vapauden tunne viehättää

Lähes puolet kyselyyn vastanneista piti sinkkuuden parhaana puolena sitä, että sinkkuna ei ole tilivelvollinen kellekään. Kukaan ei kysele aikataulujen, menojen tai tekojen perään. Myös oma aika näyttää olevan sinkkunaisille tärkeää. Sinkut iloitsevat myös ajasta, joka jää seurustelun sijaan ystäville.

Seurustelevat naiset karsivat valitettavan usein aikatauluistaan ensimmäisenä pois laatuajan, joka on pyhitetty vain ja ainoastaan itselle. Oli kysymys sitten salilla käymisestä, kirjojen lukemisesta, lempisarjan katselemisesta tai vartalon hemmottelemisesta, seurustelusuhteessa itseensä keskittyminen jää joksus taka-alalle. Vapaa-aika pyritään mielummin käyttämään kumppanin kanssa.

"Olen tainnut tulla yliherkäksi, mutta ärsyynnyn nopeasti kun joku kyselee menojeni perään. Tulee sellainen olo, että olisin kuulusteltavana. Johtunee aiemmasta huonosta avioliitosta." Maicci

"Ei tarvitse aina jaksaa ottaa toisen tunteita ja ajatuksia huomioon. Saa olla miten vaan." Lentsuu

"Sinkkuna matkustelin, tein töitä ja säästin, opiskelin, tutustuin erilaisiin ihmisiin.Totesin etteivät baari-, ja kapakkaillat sopineet minulle, ja muutama yhdenillanjuttukin tuli kokeiltua – ja hylättyä samasta syystä. Ei tarvitse miettiä, jäikö jotain kokematta." Oppisopimuspelle

"Parasta sinkkuudessa on se, että kyse on vain minusta itsestäni ja minun hyvinvoinnistani. Tutustuttuaan ensin itseensä voi nauttia muiden seurasta ja olla jopa parisuhteessa." Sonyaah

Treffit ja seksi

Yllättävää oli, että kyselyyn vastanneista vain hyvin pieni osa (8,8 prosenttia) piti mahdollisuutta yhden illan juttuihin sinkkuuden parhaana puolena, ja vielä vähäpätöisempänä (4,8 prosenttia) pidettiin mahdollisuutta treffeillä käymiseen ja uusien ihmisten tapaamiseen.

"On mielenkiintoista tutustua ja olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa" Pipsas

"Sinkkuna ollessa on aikaa panostaa ja etsiä unelmien prinssiä, kokeilla useampaakin vaihtoehtoa, en tarkoita yhdenillan juttuja, vaan miehiin tutustumista kunnolla. Itse olin suhteessa, kun löysin elämäni prinssin, toivoisin että olisin ollut sinkku." Varpunen

MTV/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.