Mainos

Sinkkuelämää-tähti puhuu lihomisestaan

Räväkkää Samanthaa esittävä Kim Cattrall joutui lihomaan uutta rooliaan varten.

Kim Cattrallin uusi elokuva on nimeltään Meet Monica Velour. Kauas nainen ei Sinkkuelämää-Samanthan teemoista ole ajautunut, sillä hänen roolihahmonsa elokuvassa on rappiolle joutunut pornotähti.

Leffan ohjaaja Keith Bearden halusi Cattrallin lihovan huomattavasti osaa varten. Nainen ei kuitenkaan suostunut mihin vain, kertoo popeater.com.

– Hän olisi halunnut, että lihon 15 kiloa. Terveyssyistä en voinut suostua. Lisäksi minulla ei ollut aikaa lihoa turvallisesti lääkärin valvonnassa. Lihoin kyllä kuusi kiloa, ja se oli mukavaa. Sen saatoin tehdä. En vain liikkunut yhtään, Cattrall kuvaa NY Magazinessa.

Jenkkakahvat eivät kuitenkaan miellyttäneet naista, vaikka ne olikin hankittu roolia varten.

– Kamalaa, todella. Suurimman osan ajasta näyttelijätär tahtoo näyttää haluttavalta, kauniilta, seksikkäältä, hän haluaa, että hänet valaistaan oikealla tavalla. Ja nyt meillä oli päiviä, jolloin minulla ei ollut edes meikkiä. Oli päiviä, jolloin valoja itse asiassa muutettiin, jotta näyttäisin kovemmalta, ylipainoisemmalta tai vain sekopäisemmältä.

Cattrall jopa vältteli lehdistöä, koska ei halunnut tietää, mitä hänen painostaan sanottiin.

– En lukenut päivittäislehtiä. Ajattelin, että kuulkaas, olen ottanut asiaan kantaa ja aion hoitaa sen kunnialla, ja jos luen niitä, voin pelästyä.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com, Celebitchy.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.