Sinkkuelämää-Miranda: Häistäni tulee varsinainen lesbokapina!

Sex an the City - Sinkkuelämää -leffassa topakkaa asianajaja Miranda Hubbesia näyttelevä Cynthia Nixon suunnittelee täyttä häkää syksyllä järjestettäviä häitään, joissa hän astelee alttarille elämänkumppaninsa Christine Marinonin kanssa.

Vuodesta 2004 lähtien seurustellut pari ei aiemmin ole puhunut aikovansa naimisiin. Cynthia Nixon, 42, on kuitenkin muuttanut mielensä, sillä lesbohäät ovat hänestä osoitus kovasta kapinahengestä.

– Naisystäväni haluaa naimisiin, eikä entinen poikaystäväni aikoinaan halunnut, vaikka seurustelimme 15 vuotta. Tavallaan naimisiinmeno osoittaa, että haluan jollain lailla kapinoida. Se on vähän sama juttu kuin äänestämisen kanssa. Jos ei koskaan olisi saanut äänestää ja sitten yhtäkkiä saakin äänioikeuden, Nixon mietti.

– Olen aina vastustanut avioliittoa ja puhunut kyseistä instituutiota vastaan. Siitä oli tullut vain typerää juhlimista ja lahjojen keruuta. Minua harmittaa, että sellainen kiinnostaa ihmisiä enemmän kuin aito sitoutuminen toiseen ihmiseen. Niinpä olen pysytellyt häävastaisena aina tähän saakka.

Asiasta kertoo Femalefirst-viihdesivusto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat