Sinkkuelämää-kaunotar: Olisin halunnut lapsia!

Sinkkuelämää-sarjassa Samantha Jonesia näytellyt Kim Cattrall on aina halunnut lapsia, mutta myöntää ettei koskaan ollut sopiva hetki tulla raskaaksi.

Näyttelijä Kim Cattrall olisi rakastanut olla äiti, mutta ei koskaan ollut mielestään sopivassa elämänvaiheessa tulla raskaaksi ja hyväksyy, ettei enää 54-vuotiaana voi koskaan tullakaan äidiksi.

– Olen aina halunnut lapsia. Niin ei koskaan tapahtunut. Ajattelin "No, teen lapsen ensi vuonna. Teen sen tämän elokuvan jälkeen." Niin ja tietysti oli myös se pikku juttu, että olen sinkku! Tulee tunne, että olen luopunut paljosta tämän työn takia, mutta olen myös saanut paljon sen ansiosta. Onneksi minulla on mahtavia ystäviä ja saan paljon iloa opastaessani nuoria näyttelijöitä. He ovat kuin omia lapsiani, Cattrall kiittelee.

Kahdesti eronnut Cattrall on myös paljastanut työnsä valtaavan yksityiselämänsä ja todennäköisesti siitä voi syyttää myös avioliittojen kariutumista.

– Olen ollut paljon yksin elämässäni. Olen ollut kahdesti naimisissa ja rakastanut molempia aviomiehiäni hyvin paljon, mutta en nähnyt heitä paljoakaan. Työpäivieni pituus ja parisuhde on vaikea yhdistää. Et koskaan ehdi nähdä ketään ja se on naiselle rankkaa, Cattrall on kertonut Independent-lehdelle.

Kypsään ikään ehtinyt kaunotar ei kuitenkaan kiellä avioliiton mahdollisuutta tulevaisuudessa.

– Asenteeni on melko toiveikas. Olen nyt hyvässä elämänvaiheessa ja toivon tapaavani jonkun, joka on samassa vaiheessa. Kuka tietää, milloin se tapahtuu? Olen oppinut, että näytteleminen on ammattini, mutta tarvitsen myös rakkautta elämääni, Cattrall sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja