Sinkkuelämää-käsikirjoittaja erosi 10 vuotta nuoremmasta miehestään

Sinkkuelämää-sarjan luonut Candace Bushnell on eronnut miehestään yhdeksän avioliittovuoden jälkeen.

Supersuositun Sinkkuelämää-sarjan käsikirjoittanut Candace Bushnell, 53, avioitui kymmenen vuotta itseään nuoremman balettitanssija Charles Askegardin kanssa 2002. Sinkkuikoni Carrie Bradshawn hahmon luonut kirjoittaja laittoi avioeron vireille viime viikon perjantaina.

Askegard jätti New York City Ballet -baletin 24 vuoden jälkeen lokakuussa perustaakseen oman yrityksensä nimeltä Ballet Next.

– Tätä on aavisteltu tapahtuvaksi jo pitkään. He ovat pitäneet elämänsä hyvin erillään toisistaan. Candace on viettänyt aina vain enemmän aikaa maaseudulla talossaan Connecticutissa, kun Charles on kaupungissa tekemässä töitä. Hän on käynyt läpi suuren uramuutoksen, lähipiiristä kerrotaan New York Post -lehdelle.

Bushnellin edustaja vahvisti tiedon avioerosta.

– Meillä oli upeita aikoja yhdeksän vuoden avioliittomme aikana ja välitän Charlesista ihmisenä edelleen. Kunnioitan hänen tahtoaan tavoitella omaa onneaan ja toivon, että voimme pysyä ystävinä tulevaisuudessa, Bushnell kertoi.

Bushnell on toimittaja, jonka Sex And The City -kolumni tehtiin kirjaksi ja muutettiin sen jälkeen televisiosarjaksi, josta poikesi kaksi elokuvaa. Hänet tunnetaan parhaiten luomastaan hahmosta Carrie Bradshawista, kolumnistista, jota näyttelee Sarah Jessica Parker.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja