Mainos

Sinkkuelämää-buumi kuumenee

Sinkkuelämää-tv-sarjasta tehdystä elokuvasta povataan vuoden suurinta katsojamenestystä.

Sinkkuelämää-tv-sarjan viimeinen jakso esitettiin noin neljä vuotta sitten. Siitä lähtien sarjalle on odotettu jatkoa elokuvan muodossa. Välillä leffa on ollut kokonaan vaakalaudalla - milloin näyttelijöiden palkkasotkujen, milloin aikatauluongelmien vuoksi.

Trailerin perusteella Sinkkuelämää-elokuvassa on odotettavissa ainakin häät, raskaus ja suhdesotkuja.

Leffan ympärillä pyörivä suosio näkyy jo Suomessa.

-Meillä elokuvan suosio näkyy kiinnostuksena siitä, että milloin alkaa lipunmyynti ja milloin saa varata lippuja näytöksiin ja milloin saa ostaa yritykset omia näytöksiä, kertoo Finnkinon myyntipäällikkö Kaj Itämäki.

Elokuvan pitkä traileri julkaistiin Suomessa ensimmäistä kertaa eilen. Leffa tulee kotimaan valkokankaille kesäkuun alussa - viikko maailman ensi-illan jälkeen. Elokuva on kuitenkin jo nyt kirvoittanut paljon keskustelua netissä.

- Meillä on tavoitteena lähteä hakemaan sellaista 300 000 - 400 000 katsojaa. Elokuvassa on potentiaalia olla ehkä jopa tämän vuoden isoin elokuva, sanoo elokuvan levittäjän FS Filmin teatterilevityksen johtaja Antti Toiviainen.

Maikkarilla Sinkkuelämää-tv-sarja keräsi parhaimmillaan lähes 900 000 katsojaa.

Elokuvan levittäjät joutuvat kuitenkin olemaan varpaillaan, sillä suosittu tv-sarja ei läheskään aina menesty elokuvana. Finnkinon Itämäen mukaan tarinan täytyy olla kiinnostava, jotta elokuva jaksaa vetää katsojia.

TV-sarjan faneilla on erityinen asema elokuvan menestyksen kannalta. Fanien lisäksi leffan taustalla pyörii iso markkinointikoneisto.

- Me lähdemme tämän elokuvan kohdalla tekemään kaikkien aikojen isointa markkinointi ponnistelua, eli meillä tulee olemaan isoin markkinointibudjetti verrattuna mihinkään muuhun, sanoo Toiviainen.

Elokuva jakaa kuitenkin kuluttajien aatteet. Lähes kaikilla on sarjasta mielipide - myös miehillä. Jatta Salmi ja Päivi Stenfors Huittisista pitävät sarjaa hauskana.

- Se jäi ainakin niin kutkuttavaan kohtaan, että on kiinnostavaa nähdä, miten tarinaa jatketaan elokuvassa, Salmi nauraa.

Monelle neljän sinkkunaisen elämä on kaukainen haave, jota voi ihastella omalta kotisohvalta.

- Neljä sinkkunaista New Yorkissa. Kukapa ei joskus unelmoisi sellaisesta! Espoolainen Nina Oksanen miettii Helsingin vilinässä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.