Mainos

Sinkku googlasi treffikumppaninsa, yllättyi tuloksesta: "Hän tarjosi pariskunnille dominatrix-palveluja"

Huffington Post listasi erikoisimmat asiat, joita Google on paljastanut ihmisille heidän treffikumppaneidensa elämästä.

Jos tapaat mielenkiintoisen ihmisen, mitä teet? Aivan – googlaat hänet, tai etsit häntä Facebookista. Somestalkkauksen maailmassa pieninkään salaisuus ei pysy kauaa peitossa.

Huffington Post listasi erikoisimmat asiat, joita Google on paljastanut sinkuille näiden treffikumppaneiden elämästä!

”Sain tietää, että tuleva deittini vihasi kirjoja. Se oli katastrofi. Peruin treffit naisen kanssa, emmekä ole puhuneet sen jälkeen. Miten voisin puhua jollekulle, joka vihaa kirjoja?”
– Harley

”En ole sarjadeittailija, mutta kerran menin ulos sosiaalisessa mediassa tapaamani miehen kanssa. Meillä oli hauskaa, otimme jopa yhteiskuvan. Päätin nettivakoilla häntä pari päivää myöhemmin. Suureksi yllätyksekseni havaitsin, että hänellä on nettideittiprofiili, ja hän käytti yhteiskuvaamme profiilikuvanaan! Se oli niin outoa. Kun kysyin häneltä asiasta, hän kielsi sen.”
– Klara

”Hulluin asia, jonka löysin nettistalkatessani ihmistä, oli ei-mitään. Löysin oikeasti miehen, josta ei ollut jälkeäkään Internetissä, olen etsinyt useita kertoja enkä löytänyt yhtään mitään, mikä oli mielestäni todella outoa (ja vähän pelottavaa). En ole käynyt ulkona hänen kanssaan uudelleen, mutta harkitsen sitä.”
– Becca

”Tämä on asia, joka minun olisi pitänyt nettistalkata ennen ensitreffejä, mutta sain tietää tämän vasta kaksien treffien kuluttua! Kävi ilmi, ettei deittini ollut sinkku, 33-vuotias, ahkera mies, joka hän teeskenteli olevansa. Sen sijaan hän oli paljon yli 40-vuotias ja itse asiassa naimisissa, ja hänellä oli rikosrekisteri! Lienee turha sanoa, että lopetin suhteen heti saatuani tietää tästä.”
– Marisa

”Tapasin naisen ystävän kautta ja tietenkin yritin etsiä hänet netistä. Tämä oli monia vuosia sitten, eli Friendster- ja MySpace-palvelujen aikaan. Nettihakuja tehtyäni minulle selvisi, että nainen tarjosi pariskunnille dominatrix-palveluja. Olimme tavanneet työtuttavan kautta, joten olin yllättynyt, että naisella oli kaksoiselämä. Ja totta hitossa menin niille treffeille! Siinä vaiheessa minun täytyi saada tietää lisää. Tapasimme muutaman kerran (ei piiskausta) ja olemme edelleen ystäviä.”
– Angel

6:53

”Huomasin, että deitillä oli hullu määrä seuraajia, kuten julkkiksilla. IMDB-elokuvasivuston hakujen perusteella havaitsin, että olin menossa treffeille nigerialaisen tosi-tv-sarjan tähden kanssa. Ilmeisesti lyötyään läpi kotimaassaan hän oli muuttanut, valloittaakseen myös New Yorkin. Tietenkin menin treffeille. Hän oli todella mahtava tyyppi, mutta hommasta ei lopulta tullut mitään.”
– Rohil

Kerro oma kokemuksesi! 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.