Mainos

Sinin poikaystävä vangittiin taposta epäiltynä

Oulun käräjäoikeus on vanginnut tänään Sini Länkisen poikaystävän todennäköisin syin taposta epäiltynä. Poliisin pyynnöstä asia käsiteltiin suljetuin ovin tutkinnallisista syistä.

Syytteen nostamisen takaraja on 15. elokuuta 2011. Epäilty pysyy vangittuna tuomion antamiseen saakka, ellei toisin määrätä.

Rankka nuoruus

Vuonna 1991 syntynyt poikaystävä on syntynyt Romaniassa, josta hänet adoptoitiin Seinäjoelle. Huostaanoton jälkeen hän asui Lapualla sijaisperheessä, ennen kuin hänet siirrettiin perhekotiin Muhokselle noin neljä vuotta sitten.

Nuorukainen on harrastanut painia sekä Seinäjoella että Oulussa. Hänellä on yksi pieni lapsi aikaisemmasta parisuhteesta.

Epäiltyä on painijapiireissä luonnehdittu ujoksi ja hiljaiseksi pojaksi, joka mieluiten oli omissa oloissa eikä pitänyt suurta meteliä itsestään.

Poliisille entuudestaan tuttu

Poikaystävä on aiemmin jäänyt kiinni näpistyksistä, mutta mitään vakavampaa rikostaustaa hänellä ei ole.

Kuulusteluissa aikaisemmin vaitonainen nuori mies on nyt ollut poliisin mukaan hyvin yhteistyöhaluinen rikoksen taustojen selvittämisen suhteen.

Tapaukseen ei näyttäisi tämän hetkisten tietojen mukaan liittyvän muita henkilöitä, vaan epäilty on poliisin mukaan toiminut yksin. Sinin kuolinsyy selviää oikeuslääketieteellisten tutkimusten jälkeen noin kuukauden kuluttua.

19-vuotiaan Sinin ruumis löytyi Pohjois-Pohjanmaan Muhoksen alueelta ojasta eilen aamupäivällä. Nuori nainen katosi maaliskuun alussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.