Simpsonit-tuottaja paljastaa: Megatähti teki törkeät oharit!

Simpsonit-sarjan vastaava tuottaja Al Jean paljastaa, että toisinaan sarjaan vierailemaan pyydetyt julkkikset kieltäytyvät pestistä. Eräs megatähti teki tuotantotiimille erityisen röyhkeät oharit.

Supersuositun Simpsonit-animaation vastaava tuottaja Al Jean paljastaa tuoreessa haastattelussa yllättäviä tietoja hittisarjan kulisseista. Matt Groeningin luomaa sarjaa on saatu seurata jo yli viidensadan jakson verran, ja yksi sen tunnetuimmista elementeistä on nimekäs julkkisvieraskaarti. Simpsoneissa ovat vuosien aikana vierailleet lukemattomat megatähdet Michael JacksonistaMeryl Streepiin ja tämän päivän tähtiin, kuten Lady Gagaan.

Tuottaja Jeanin mukaan kaikki tähdet eivät kuitenkaan ole suhtautuneet Simpsonit-ääniroolin tekemiseen myötämielisesti.

– Kyllä, toisinaan vastaus todellakin on ei, Jean paljastaa TVEquals-sivuston mukaan.

Jotkut tähdet ovat vieneet asian tätäkin pidemmälle, ja tehneet Simpsonit-tiimille yksinkertaisen kieltäytymisen sijaan astetta törkeämmät oharit.

– Olen sanonut aiemminkin, että on ihmisiä, jotka ovat itse pyytäneet päästä mukaan sarjaan. Sitten olemme kirjoittaneet heille roolin – ja sitten he ovatkin kieltäytyneet. En aio nimetä heitä.. Okei, aion sittenkin.

Kuka megatähti pyysi päästä sarjaan mutta tekikin röyhkeät oharit? Ketkä ovat Jeanin omia suosikkeja Simpsoneiden lukemattomista julkkisvieraista? Lue lisää:Simpsonit-tuottaja paljastaa: Megatähti teki törkeät oharit!

SIMPSONIT Subilla tiistaista perjantaihin kello 20 alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat