Simpsonit heräsivät henkiin, katso!

Huippusuositun Simpsonit-sarjan alkutunnus on saanut useita versiointeja vuosien varrella. Tunnuksesta on tehty myös hauska elävien ihmisten tähdittämä versio!

Huippusuositun animaatiosarja Simpsoneiden uudet 23. kauden jaksot alkavat Subilla marraskuun alussa.

Sarjan tuttuakin tutumpi tunnusmusiikki on säilynyt sarjan tavamerkkinä jo vuosikaudet, ja vaikka ohjelman alkukohtausta on välillä päivitelty, on sekin säilynyt lähes koskemattomana kaikki vuodet. Tunnuksen muuttuvia elementtejä ovat olleet esimerkiksi Bartin liitutaululle kirjoittamat tekstit ja Lisan trumpetilla soittamat sävelmät.

Toisinaan tunnus on pistetty kuitenkin isomminkin uusiksi – useimmiten sarjalle omistautuneiden fanien toimesta. Erilaisia versioita alkutunnarista on tehtailtu lukemattomia, esimerkiksi lego-palikoiden avulla.

Yksi hauskimmista versioista on oikeiden ihmisten näyttelemä alkutunnari. Alkuperäisen animaation yksityiskohdat on otettu tekeleessä upealla tavalla huomioon aina kuvakulmia ja hahmojen roolivaatteita myöten.

Vetääkö aitojen ihmisten tähdittämä alkutunnari vertoja alkuperäiselle? Katso taidokas video: Simpsonit heräsivät henkiin, katso!

SIMPSONEIDEN uusi ennennäkemätön 23. tuotantokausi Subilla 1.11. alkaen, torstaisin ja keskiviikkoisin klo 20 ja 20.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat