Mainos

Simon Elo kommentoi salasuhdekohuaan SuomiAreenassa: "Seiska toimi ihan asiallisesti"

1:28

Kiinnostavatko poliitikkojen ja päättäjien henkilökohtaiseen elämään liittyvät kohut ja onko niistä syytä uutisoida? Tämä asia jakoi mielipiteitä ainakin mediaa käsittelevää paneelikeskustelua SuomiAreenaan seuraamaan tulleiden katsojien keskuudessa. Keskustelun järjesti Yle.

Tilaisuudessa lavalle nousi myös Perussuomalaisista irtaantuneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo joka vastasi omaan henkilökohtaiseen ”kohuunsa” liittyneeseen uutisointiin.

Simon Elo kertoi Seiska-lehdelle juhannuksen tienoilla, että hänellä oli ollut salasuhde toiseen naiseen samaan aikaan, kun hänen oma vaimonsa oli raskaana.

MTV Uutisille antamassaan haastattelussa Elo kertoi, miten asia alkoi purkautua.

– Kyse on henkilökohtaiseen elämään liittyvästä asiasta, jota ei perheenkään puolesta haluaisi julkisuudessa käsiteltävän. Mutta tottakai, jos toimittaja kysyy, että pitääkö tällainen tieto paikkansa, niin pitää tietenkin totuudenmukaisesti vastata, että pitää ja kantaa myöskin seuraukset, Elo sanoi.

Elon mukaan jo ennen Seiska-lehden toimittajan soittoa asiasta oli kirjoiteltu valemediassa.

– Ei ole sattumaa, että nimenomaan valemedian kautta on haluttu kaivaa tällainen asia esiin. On selvää, että tietyt tahot haluavat tietoisesti vahingoittaa hallitusta, tätä uutta puoluetta ja meidän toimijoita.

Elon mukaan Seiskan uutisointi aiheesta oli asiallista.

– 7 päivää toimi kyllä asiallisesti, journalistin ohjeiden mukaan ja kun he olivat tällaisen vihjeen saaneet, niin ottivat yhteyttä minuun ja kysyivät, pitääkö tieto paikkansa. Juttelimme asiasta, he tekivät jutun. En näe heidän toiminnassaan mitään asiatonta.

Myös Seiskan päätoimittaja Joni Soila kommentoi aihetta MTV Uutisille.

– Näinhän me toimitaan joka kerta ja suosittelisinkin kaikille ihmisille, joille toimittaja soittaa, oli kyseessä sitten Seiska tai mikä hyvänsä niin kyllä kannattaa puhelimeen vastata ja avoimesti keskustella asiat selväksi. Silloin ainakin vältytään ikäviltä seurauksilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.