Mainos

Simon Cowellin hääapuna ex-tyttöystävät

Simon Cowellin ja Mezhgan Hussainyn hääjärjestelyt ovat käynnissä. Apuna toimivat Cowellin ex-tyttöystävät.

Ameican Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari ja mediamoguli Simon Cowell on aikeissa astella alttarillekihlattunsa Mezhgan Hussainyn kanssa.

Huhujen mukaan häitä juhlitaan tulevana syksynä tai vasta vuonna 2012. Juhla järjestetään Cowellin äidin toiveiden mukaisesti Englannissa.

– Simonin hektisen aikataulun takia ei ole montaa viikkoa vuodessa, jolloin he ovat vapaita menemään naimisiin. Parin mielestä kevät on liian aikainen ajankohta, koska Simon on töissä Amerikassa. He valitsivat viikonlopun syykuussa vuonna 2011 tai 2012, lähde kertoo.

Sulhasen ex-tyttöystävät, Jackie St Claire ja laulajatar Sinitta, ovat lupautuneet auttamaan hääjärjestelyissä. Naisten mukaan häistä tulee jopa hienompi tapahtuma kuin Cowellin upeat 50-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Hääjuhlaan uppoaa rahaa arvioiden mukaan miljoona puntaa.

– Jackie ja Sinitta auttavat hääsuunnittelijoita ja keksivät ideoita suurta päivää varten, lähde kertoo.

Häiden yksityiskohdat on pidetty salassa. Hääpaikka on paljastettu vain lähipiirille, mutta veikkauksien mukaan se on Cowellin äidin koti East Sussexissa

– Simon on hyvin yksityinen henkilö ja haluaa pitää vihkimisen yksityisenä. Itse vihkiseremoniassa tuskin tulee olemaan yhtään viihdealan toimijaa, mutta he pääsevät mukaan hääjuhlaan. Siitä tulee vuosisadan häävastaanotto!

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.