Mainos

Silmämeikki raikkaasti pois

NIVEA Aqua Sensation Eye Make-Up Remover Pads on uusi ja miellyttävä tapa poistaa silmämeikki. Koska silmämeikinpoistolaput on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle, ne ovat tavallisia puhdistusliinojakin hellävaraisempia.

Silmämeikinpoistolapuissa on raikkaan naisellinen tuoksu. Kaunis ilmatiivis rasia kulkee kätevästi mukana myös matkoilla. Rasiassa on 24 lappua.

Meikin huolellinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta iho pääsee uusiutumaan tehokkaasti yön aikana. Monet poistavat silmämeikin edelleen vain vedellä tai tavallisella kasvojen puhdistustuotteella. Vaikka siten saisikin suurimman osan meikistä pois, meikin jäämät iholla estävät hoitotuotteita toimimasta parhaalla tavalla.

NIVEA Aqua Sensation -silmämeikinpoistolaput poistavat veden- ja säänkestävän meikin helposti ja tehokkaasti. Lapuista levittyy silmänympärysiholle viilentävää ja rauhoittavaa kosteutta. Silmämeikinpoistolapuista ei jää rasvaista kalvoa iholle, joten uuden meikin voi tarvittaessa lisätä heti vanhan poistamisen jälkeen.

Silmämeikinpoistolapuissa on kaksi puolta: hieman karheampi puoli poistaa enimmät meikit ja pehmeämpi puoli viimeistelee puhdistuksen hellävaraisesti.

Magnesium, ginseng ja kurkku-uute raikastavat

NIVEA Aqua Sensation -silmämeikinpoistolaput sisältävät magnesiumia, ginsengiä ja kurkku-uutetta. Magnesium ja ginseng aktivoivat ihon toimintaa ja häivyttävät nopeasti väsymyksen merkkejä. Kurkku-uute puolestaan virkistää ja viilentää välittömästi.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.