Mainos

Sillanpään suosio jatkuu

Lavahurmuri ja estradiviihteen Elvis Jari Sillanpää on tehnyt iskelmäkentällä selvää jälkeä jo neljä vuotta. Uusi levy Onnenetsijä ja lokakuun konserttikiertue ovat Sillanpään tämän syksyn keinot pitää kiinni valloituksistaan. Onnenetsijä on Sillanpään kolmas iskelmälevy. Iskelmätähti kertoo etukäteen pelänneensä äänityksiä. Siitäkin huolimatta, että hänellä albumin tuottajana oli kaikki langat käsissään. -Minua varoiteltiin, että kyseessä on vaikea kolmas levy . Ja ongelmiakin oli, minulla oli kurkkukipuja ja sitten oli studiohenkilökunnan lomia ja vastaavaa.

Taustajoukot apuna menestyksessä


VeiJari etsi levylleen onnea rutinoituneen taustajoukon kanssa. Materiaalia olivat luomassa mm. Mika Toivanen, "hittikone" Jukka Kuoppamäki, Veikko Samuli ja Vexi Salmi. -Kuoppamäki ihmetteli, kun ihmiset luulevat hänen säveltävän pelkkiä hittejä. Hänellä on kuitenkin Teostossa yli 1000 nimikettä, eikä niistä ole hittejä kuin pieni osa. Myös muusikkopuolella vaikutti alan kokeneimpia kehäkettuja kuten Anssi Nykänen, Harri Rantanen, Juha Björninen ja Vesa Anttila.

Fanit turvana

Jari Sillanpäällä on sankka joukko naisfaneja. Satunnainen junamatkailija saattaa joutua kohtaamaan Sillanpää-faneja, jotka esittelevät toisilleen idolinsa valokuvia, eivätkä matkan aikana puhu mistään muusta kuin Jari Sillanpäästä. Mitenkään yleistämättä tai aliarvioimatta Sillanpään faneja voisi kuitenkin kuvitella, että raskaan sarjan ihailijat ovat tähdelle joskus faneja riesaksi asti. Eivät he ole riesa, vaan paremminkin turva, Sillanpää kuittaa. Lokakuussa Sillanpää tekee konserttikiertueen, vaikka ei aina ole konserttisaleissa viihtynytkään.
Jari Sillanpää suunnittelee jo seuraavaa levyään, johon tähdäten hän esitti Abban Bennylle ja Björnille yhteistyötarjouksen. Täytyy etsiä uutta, ettei juutu vanhoihin kuvioihin. Björnin ja Bennyn sihteeri kuitenkin ilmoitti, että yhteistyö ei tällä hetkellä sovi herrojen aikatauluun, Jari Sillanpää toteaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.