Mainos

Siljan toimistot sulkeutuivat mielenosoituksen vuoksi

Siljan lipputoimistojen henkilöstölle oli luvattu antaa päättyneen viikon aikana tietoja yhtiön aikeista sulkea lipputoimistonsa, mutta tiedot jäivät tulematta.

Silja Linen lipputoimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Vaasassa sulkeutuivat tänään iltapäivällä kello 15, kun toimistojen väki marssi ulos vastalauseena yhtiön aikeille lopettaa kaikki lipputoimistonsa.

Helsingin toimistohenkilökunnan luottamusmies Kristina Gottberg kertoi, että henkilöstölle oli luvattu antaa päättyneen viikon aikana tietoja tulevista ratkaisuista, mutta ne jäivät tulematta. Yhteistoimintaneuvottelut päättyivät lähes pari viikkoa sitten.

Siljan ilmoituksen mukaan työntekijöitä vähennetään 165 henkilötyövuoden verran. Gottbergin mukaan työpaikkojen menettämisen uhka koskee ainakin kahtasataa henkilöä, koska osa työntekijöistä on osa-aikaisia. Lipputoimistojen työntekijöiden lisäksi työpaikkojen menetys uhkaa Siljan puhelinmyyntiä. Gottbergin mukaan Helsingin yksikön työstä 70 prosenttia on siirtymässä Tallinnaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.