Mainos
Mainos

Siivousalan yritys sai tavarat järjestykseen tarratulostimella: ”Huikean helppo käyttää”

Pirkanmaalainen siivousalan yritys sai järjestelyapua vilkkaisiin työpäiviin tarratulostimesta.

Pesuainepullojen kyljissä olevat selkeät merkinnät etiketeillä nopeuttavat työn tekoa ja siivoustarvikkeetkin pysyvät järjestyksessä ammattilaisten liikkuessa kohteesta toiseen. Pirkanmaalaisessa siivousalan yrityksessä tarratulostin otettiin omaksi välittömästi.

Gronlund Palvelut Oy otti käyttöön Brotherin tarratulostimen, joka saa työntekijöiltä kehuja erityisesti käyttäjäystävällisyydestään. 

Toimitusjohtaja Tiina Holopainen kehuu, ettei ole koskaan törmännyt yhtä vaivattomasti toimivaan laitteeseen uransa aikana – ja monia laitteita yrityksessä onkin vuosien varrella kokeiltu!

– Ennakkokäsitykseni oli, että uuden laitteen käyttöönotto ei ole koskaan helppoa. Meillä on ollut kaikenlaisia koneita kokeiltavana, ja kaikkien asennus on ollut vaikeaa. Olen hämmästynyt, kuinka helppoa tarratulostinta on käyttää! Ihmettelin, miksemme ole aiemmin kokeilleet, kertoo Tiina.

– Tämä on erityisen käyttäjäystävällinen laite, mitä ei voi sanoa kaikista laitteista. Tässä on onnistuttu. Suurin osa käyttäjistä on kuitenkin aloittelijoita, eikä laite voi vaatia ihmeempiä IT-taitoja. Tarratulostimen käyttö oli todella nopeaa. Uuden tarran tulostaminen onnistui ihan vain muutamalla klikkauksella.

"Laitteen käyttö on huikean helppoa!"

Siivousalan yrityksessä tarratulostimelle on löytynyt lukuisia käyttötarkoituksia: siivoustarvikkeet, kuten ämpärit ja imurit, on nyt tarroitettu, ja sokkeloisten kaapistojen kätköistä löytää nykyisin heti oikeat välineet.

– Laitteen käyttö on huikean helppoa! Aluksi riitti, että haki valmistajan sivuilta ajurit, latasi ne laitteelleen ja ohjelma opasti loppuun asti. Sitten se oli heti valmis käyttöön, Tiina kertaa.

Tarratulostin säästää pirkanmaalaisessa yrityksessä myös paperia: tavallisella printterillä osoitetarroja täytyy kerralla tulostaa isompi arkki, jolloin käyttämättömät menevät hukkaan. Tarratulostimelle hoituu yksittäisten osoitetarrojen tulostus heti tarpeeseen.

Laite jää Tiinan mukaan ehdottomasti käyttöön.

– Uskon, että löydämme tarratulostimelle ajan myötä vain lisää uusia käyttötarkoituksia, Tiina sanoo.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.