Mainos

Siivooja tunnisti IMF:n Strauss-Kahnin

Hotellisiivooja on tunnistanut seksuaalirikoksesta epäillyn Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtajan Dominique Strauss-Kahnin poliisin tunnistusrivistä, kertoo poliisi.

Asianajaja kertoo Strauss-Kahnin suostuneen lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Strauss-Kahn otettiin eilen kiinni lentokentältä New Yorkista. Hänen epäillään tehneen siivoojalle seksuaalista väkivaltaa paikallisessa hotellissa.

Tapaus on äärimmäisen nolo IMF:lle ja myös Ranskalle, koska Strauss-Kahnia on veikattu presidentti Nicolas Sarkozyn haastajaksi ensi vuoden presidentinvaaleissa.

New Yorkin poliisin mukaan Strauss-Kahnia tullaan syyttämään muun muassa raiskauksen yrityksestä ja vapaudenriistosta. Strauss-Kahn kiistää syytteet.

Rikoksen epäillään tapahtuneen hotellissa New Yorkissa. Nimettömän lähteen mukaan Strauss-Kahnin epäillään ahdistelleen alastomana hotellin työntekijää ja sulkeneen tämän huoneeseensa. Nainen oli päässyt vapaaksi ja paennut huoneesta.

Poliisi päätteli Strauss-Kahnin paenneen paikalta, sillä häneltä oli jäänyt matkapuhelin hotelliin. Pian tämän jälkeen saatiin selville, että Strauss-Kahn istui Air Francen lentokoneessa. Koneen lähtöä pidäteltiin, kunnes poliisi ehti paikalle.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.