Mainos

Siilien kohtalo Vantaalla raivostuttaa lukijoita: Hävytöntä

Tieto siilien spraymaalaamisesta Vantaalla on kuohuttanut useita MTV3:n lukijoita.

Vantaalla on löydetty ainakin kolme siiliä, jotka on maalattu punaiseksi spraymaalilla. MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla käydyssä keskustelussa samanlaista kohtaloa tiedettiin olleen siileillä myös Varistossa.

Suurta osaa kommentoijista tapaus kiukutti toden teolla.

"Siili on rauhoitettu! Jotenkin tuntuu siltä, että luonnosta on vieraannuttu tosi pahasti. Tämä uutinen teki todella surullisen olon. Toivottavasti tekijä/tekijät jäävät pian kiinni ."

"Hyvä, että edes yksi henkilö on tehnyt tästä eläinsuojelurikkomuksesta/eläinrääkkäyksestä rikosilmoituksen!. Silminnäkijöitä tarvitaan lisää."

"Joku samanlainen idiootti, joka kopioinut duudsoineista "hauskan jutun" jossa maalasivat lampaita punaisella spraymaalilla."

"Voiko kukaan olla noin tyhmä... Tosi hävytön ja ajattelematon ihminen... mitä pahaa pieni siili/siilit ovat hänelle/heille tehneet?"

Moni toivoi siilien maalaajille samanlaista kohtaloa kuin siileille.

"Naama tyypeiltä punaseks ja persuus myös!"

"Miltähän mahtaisi näistä raakalaisista tuntua jos heidät spraymaalattaisiin punaisiksi?"

Osa keskustelijoista muistutti kuitenkin, että siilien maalaajat eivät välttämättä ymmärrä tekonsa seurauksia.

"En lähtisi lahtaamaan ketään suoralta kädeltä, ensin pitäisi saada tekijä kiinni ja selvittää miksi hän on tällaistä päättänyt tehdä. Voihan kyseessä olla joku nuori joka ei ymmärrä tekonsa seurausta vaan pitänyt spreijaamista vaan hauskana "pilana". Mutta loppumaan homma on saatava!"

"Eikö oleellisinta ole saada tekijä tietoon ja saada ymmärtämään eläimille tehty haitta, mieluiten asennemuutoksella. En usko että on aikuinen."

"Tosin, voihan tässä olla joku karhunpalvelus kyseessä... Tyyliin, että se maalari mestari tahtoo pistää siileihin huomioväriä etteivät jää autojen alle tai jotakin vastaavaa."

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.