Mainos

Sieppaajat kiristävät Saksaa vetämään joukkonsa Afganistanista

Jos Saksa ei suostu vaatimukseen seuraavien kymmenen päivän aikana, irakilaisryhmä uhkaa tappaa sieppaamansa saksalaisnaisen ja tämän pojan.

Irakilainen ryhmä on uhannut tappaa sieppaamansa saksalaisnaisen ja tämän pojan, elleivät saksalaiset sotilaat lähde Afganistanista kymmenen päivän kuluessa.

Sieppaajat ovat esittäneet internetissä videon, jossa siepattu saksalainen nainen pyytää itkien Saksaa suostumaan sieppaajien vaatimukseen.

Naamioitunut sieppaaja vaati, että Saksan hallitus lupaa kymmenen päivän kuluessa aloittaa sotilaidensa vetämisen Afganistanista. - Muutoin -- he eivät saa edes nähdäkseen kahden agenttinsa ruumiita, mies ilmoitti.

Sieppaajan mukaan Saksa tappaa muslimeja Afganistanissa "ja virnuilee meille Irakissa. Eivätkö tyrannit tiedä, että olemme yhtä kansakuntaa, jolla on yhteinen uskonto?".

Noin 60-vuotias saksalainen nainen ja hänen 20-vuotias poikansa siepattiin Bagdadissa jo helmikuun alkupuolella. He ovat asuneet vuosikymmeniä Irakissa.

Saksa vastusti hyökkäystä Irakiin, eikä Irakissa ole saksalaisia sotilaita. Afganistanissa on noin 3000 saksalaista sotilasta maan pohjoisosassa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.