Mainos

Sieppaaja vei Natascha Kampuschin laskettelemaan

Kampusch pääsi elokuussa pakenemaan kahdeksan vuotta kestäneestä vankeudesta, minkä jälkeen hänen sieppaajansa teki itsemurhan.

Itävaltalainen Natascha Kampusch kävi laskettelemassa sieppaajansa kanssa helmikuussa. Asiasta kertoo Kampuschin asianajaja.

Asianajaja Gabriel Lanskyn mukaan Kampuschilla ei ollut mitään mahdollisuuksia paeta Hochkariin tehdyn retken yhteydessä.

-Jos asettuu hetkeksi toisen asemaan, ymmärtää että tällainen retki ei sovellu suksilla täysin kokemattoman ihmisen ainoaksi pakomahdollisuudeksi, Lansky sanoi Itävallan ORF-radiossa.

Kampusch pääsi elokuussa pakenemaan kahdeksan vuotta kestäneestä vankeudesta, minkä jälkeen hänen sieppaajansa teki itsemurhan. Asianajaja antoi lasketteluretkestä lausunnon sen jälkeen kun asiasta oli levinnyt huhuja.

-Tämä täytyy tehdä selväksi: hänellä oli vain yksi mahdollisuus paeta, Lansky sanoi. Kampusch on itse sanonut pelänneensä, että jos pakoyritys epäonnistuisi, toista mahdollisuutta sieppaaja ei enää antaisi.

Kampusch ja asianajaja vaikenivat aluksi lasketteluretkestä, koska heidän pelkonaan oli, että sitä käytettäisiin vähättelemään tytön vankeuskokemusta.

Kampusch siepattiin kymmenvuotiaana, kun hän oli matkalla kouluun. Hän katosi jälkiä jättämättä.

(MTV3-STT-APA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.