Mainos

Siepatusta Madeleinesta luotettavan tuntuinen havainto

Belgian poliisi tutkii luotettavan tuntuista silminnäkijähavaintoa 4-vuotiaasta Madeleine McCannista. Brittityttö siepattiin hotellihuoneestaan Portugalissa kolme kuukautta sitten.

Belgialaisnainen kertoi poliisille nähneensä englantia puhuvan naisen, hollantilaisen miehen ja pikkutytön ravintolassa, Tongerenin kaupungissa. Silminnäkijä, ammatiltaan lasten parissa työskentelevä terapeutti, soitti välittömästi poliisille, mutta palattuaan pöytäänsä hän huomasi kolmikon nousevan autoonsa ja ajavansa tiehensä. Hän kertoi tytön olevan erehdyttävästi Madeleinen näköinen ja käyttäytyneen hermostuneesti. BBC:n mukaan nainen kertoi olevansa 100-prosenttisen varma, että tyttö oli Madeleine.

Tongerenin poliisi tutkii silminnäkijähavainnon tarkasti ja analysoi muun muassa juomapullon, josta tyttö joi ravintolassa. Tongeren sijaitsee Belgiassa, lähellä Hollannin rajaa ja Maastrichtin kaupunkia.

Kyseessä on toinen kerta kun Belgian poliisi sai havainnon Madeleinea muistuttavasta tytöstä. Pariskunta epäili nähneensä hänet katedraalin ulkopuolella Liegessä kesäkuun alussa.

Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCann ovat parhaillaan Huelvan kaupungissa Espanjassa lähellä Portugalin rajaa muistuttamassa ihmisiä siitä, että kolme kuukautta sitten hotellihuoneesta siepattu Madeleine on yhä kateissa.

(MTV3 - Sky News - BBC)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.