Mainos

Siepatun tytön helpottunut isäpuoli: Olin epäilty 18 vuotta

Vuonna 1991 Yhdysvalloissa siepatun Jaycee Lee Dugardin isäpuoli Carl Probyn kertoo käyneensä läpi 18 vuoden helvetin sen jälkeen, kun hänen tytärpuolensa siepattiin.

- Olen ollut epäilty eiliseen saakka. Olin viimeinen, joka näki hänet, Probyn kertoo uutistoimisto AP:n haastattelussa.

11-vuotiaana tyttönä kidnapattu Jaycee Lee Dugard ilmoittautui eilen kalifornialaiselle poliisiasemalle. Sieppaajaksi epäilty seksuaalirikollinen Phillip Garrido ja hänen vaimonsa Nancy Garrido olivat pitäneet Dugardia vuosikaudet takapihalla piilossa ja täysin eristyksissä. Garrido oli siittänyt Dugardille kaksi lasta, jotka myös asuivat äitinsä kanssa eristyksissä.

Isäpuoli valheenpaljastustesteissä

Dugardin isäpuoli Carl Probyn kertoo nähneensä, kuinka mies ja nainen veivät vuonna 1991 hänen tytärpuolensa harmaalla autolla. Kaksikko nappasi Jayceen tiettävästi bussipysäkiltä. Probyn seurasi autoa polkupyörällä, mutta ei saanut sieppaajia kiinni.

Probynia epäiltiin vuosikausia osallisuudesta hänen tytärpuolensa katoamiseen, ja mies joutui käymään lävitse muun muassa valheenpaljastustestin.

Seriffi murtui tiedotustilaisuudessa

Eilen pidetty tiedotustilaisuus Jaycee Lee Dugardin löytymisestä elossa oli täynnä tunteita. Tilaisuudessa puhunut seriffi liikuttui kyyneliin kertoessaan siepatun löytymisestä.

- Hän on hyvässä kunnossa, mutta takapihalla asuminen 18 vuoden ajan on jättänyt häneen jälkensä, seriffi totesi.

Katso Jaycee Lee Dugardin isäpuolen haastattelu sekä poliisin järjestämä tiedotustilaisuus.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.