Mainos

"Siepatun henki oli vakavassa vaarassa"

Rikoskomisario Kari Tolvasen mukaan kaksi viikkoa siepattuna olleen miljonäärin tyttären henki oli vakavassa vaarassa. Tolvanen kertoi MTV:n Seitsemän uutisten haastattelussa, että sieppaajan uhkausviestissä varoitettiin sotkemasta poliisia mukaan juttuun.

- Uhrin henki oli jo alkujaan vakavassa vaarassa ja se olisi joutunut entistä vakavampaan vaaraan, mikäli olisi tullut ilmi poliisin olevan operaatiossa mukana. Uhkausviestissä mainittiin, että naiselle käy huonosti, mikäli viranomaiset sotketaan tähän tapaukseen mukaan, Tolvanen selvittää.

Tolvasen mukaan tämän vuoksi poliisi joutui pimittämään ja antamaan julki väärää tietoa muun muassa Turusta löytyneistä rahoista ja Etelä-Suomen lentorajoituksesta.

- Tällaista tapahtuu äärimmäisen harvoin, ja ainakaan minulle ei ole tullut koskaan aikaisemmin eteen.

MTV:n uutisten poliisilta saamien tietojen mukaan sieppauksesta epäillään 44-vuotiasta turkulaista yritysjuristia. Tolvasen mukaan epäillyllä ei ole rikollista taustaa.

Rikoskomisarion mukaan tällä hetkellä yksi tutkinnan päälinjoista on se, toimiko epäilty yksin vai liittyykö siihen muita rikoksesta epäiltyjä. Myös teon syytä selvitetään.

- Motiivihan on yleensä se viimeinen asia, joka selviää. Ulkoisesti tarkastellen rahahan sieppauksen motiivina on ollut, mutta selvitämme sitä tarkemmin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.