Mainos

Siepattujen belgialaistyttöjen etsintöjä laajennettiin

Belgian poliisi kääntyi Interpolin puoleen selvittääkseen kahden siepatun belgialaisen teinitytön kohtalon. Poliisin pidättämä kolmen lapsen isä Marc Dutroux, 39, on tunnustanut siepanneensa An Marchalin ja Eefje Lambrecksin Oostendessa viime vuonna.

Poliisi ei halunnut kertoa mihin maihin etsintöjä on laajennettu, mutta lehtitietojen mukaan poliisi pitää mahdollisena, että tytöt on myyty edelleen Tshekkiin tai Saksaan. Marchalin ja Lambrecksin lisäksi poliisi etsii myös Nathalie Geijsbregtsiä, joka katosi 10-vuotiaana vuonna 1991.

Belgiassa on kadonnut ainakin 15 lasta kuuden viime vuoden aikana. Heistä seitsemän on löydetty kuolleina, kuusi on edelleen kateissa ja vain kaksi on löydetty elossa.

Dutroux asetettiin viime perjantaina syytteeseen lasten sieppauksesta ja laittomasta vapaudenriistosta. Poliisi vapautti tuolloin kaksi siepattua tyttöä omatekoisesta vankityrmästä Dutroux'n talon kellarista.

Myöhemmin poliisi löysi myös kahden Dutroux'n sieppaaman 8-vuotiaan tytön ruumiit. Tytöille oli tehty seksuaalista väkivaltaa, ja he olivat kuolleet nälkään usean kuukauden vankeuden jälkeen.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.