Sienifrittata

  • 8 kananmunaa
  • 1 rasia tuoreita herkkusieniä (tai kantarelleja)
  • ½ purjoa
  • 1 dl parmesanraastetta
  • suolaa, pippuria
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • öljyä

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Viipaloi sienet ja suikaloi purjo. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja nosta ne hetkeksi sivuun esim. talouspaperin päälle valumaan. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Sekoita munien joukkoon myös mausteet. Kuumenna jälleen pannussa tilkka öljyä ja kaada munakasseos pannuun. Säädä lämpö pienelle ja anna massan kypsyä välillä sitä reunoilta irroitellen. Kun massa on hieman hyytynyt, kaada päälle purjo-sieniseos. Lisää pinnalle juustoraaste ja siirrä pannu uuniin vielä muutamaksi minuutiksi kypsymään.

Lue myös:

    Uusimmat