Mainos

Shkupollin perhe: Anteeksi Suomen kansa

Sellon surmaajan Ibrahim Shkupollin perhe pyytää anteeksi uhrien omaisilta ja koko Suomen kansalta poikansa tekoa. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat. Vanhemmat ovat asuneet Suomessa jo 20 vuotta.

- Se oli hirvittävä teko, jota en hyväksy ollenkaan. Uhreilla on omat perheet, omat lapset. Haluan sanoa heille, että olemme todella pahoillamme, sanoo Shkupollin äiti.

Myös koko albaaniyhteisö tuomitsee Shkupollin teon. Perheen ystävä sanoo kaikkien toivovan sydämensä pohjasta, ettei tapahtunut lyö kiilaa suomalaisten ja albaanien välille. Ibrahim Shkupolli surmasi viisi ihmistä ja itsensä uudenvuodenaattona.

Perhe kuvaa Ibrahimia vilkkaaksi, itsepäiseksi ja määräileväksi. Perhe ei Ilta-Sanomien mukaan teeskentele, että välit esikoispoikaan olisivat olleet kaikin puolin kunnossa. Erimielisyyksiä Shkupollilla oli kaikkien perheenjäsenten kanssa.

Perhe muistaa elävästi, kuinka Suomen kansa jakoi omastaan, kun kriisit runtelivat Kosovoa.

- Suomalaiset ottivat meidät vastaan niin hyvin. Meillä ei ole täällä ollut mitään ongelmia, ei koskaan naapureiden kanssa, eikä kenenkään muunkaan, perheen äiti kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.