Mainos

Shkupollia epäiltiin rikolliskoplasta

Poliisi epäili entisen naisystävänsä ja tämän neljä työtoveria uudenvuodenaattona surmannutta Ibrahim Shkupollia myös Suomen rajat ylittävästä rikollisuudesta, kertoo Ilta-Sanomat.

Shkupollin epäiltiin olleen mukana koplassa, joka järjesti Suomeen laittomia maahanmuuttajia Balkanilta. Hän oli itse syntyjään Kosovon albaani.

Shkupollin tekemän itsemurhan takia rikostutkinta kuitenkin raukeaa hänen kohdaltaan. Koplan muiden jäsenten kohdalla tutkintaa kuitenkin jatketaan. Rikosnimike on laittoman maahantulon järjestäminen. Vaikka kyse ei ole poliisin mukaan erityisen laajasta ihmissalakuljetuksesta, tapauksessa on piirteitä ammattimaisesta toiminnasta taui taloudellisen hyödyn tavoittelusta.

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että epäilyjä tutkii tapauksen kansainvälisen luonteen vuoksi keskusrikospoliisi. Poliisi on tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi vaitonainen yksityiskohdista. Lehden mukaan näyttää siltä, että laittomien maahantulijoiden pääasiallinen tavoite on ollut päästä oleskelemaan Schengen-alueelle Suomen kautta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.