Mainos

Shkupolli uhkasi tappaa niin että koko maailma muistaa

Poliisi on julkistanut Sellon joukkosurmaan liittyvän esitutkinnan.

Useat todistajat ovat kertoneet poliisille, miten täydellisesti IbrahimShkupolli pyrki hallitsemaan entisen naisystävänsä elämää. Myös sukulaiset ovat kertoneet, ettei naisella olisi saanut olla muuta elämää kuin yhdessä Shkupollin kanssa. Shkupolli oli tuttu näky Sellon Prismassa ennen lähestymiskieltoa.

- Ibrahim kävi päivittäistavaraosastollamme ja tarkkaili tuijottelemalla [naista] ja tämän tekemisiä. Ohi kulkiessaan Ibrahim oli uhitellut johtotiimin miesjäseniä, kertoi tavaratalon johtaja poliisikuulusteluissa.

Uhittelut kohdistuivat myös myös uudenvuodenaattona surmansa saaneisiin miehiin. Miehet eivät kuitenkaan ilmoittaneet uhittelusta poliisille. Tavaratalon päällikkö sai asiasta kuitenkin tiedon.

Shkupolliin mustasukkaisuuteen oli liittynyt myös naisten ystävien, työtovereiden ja sukulaisten pahoinpitelyä ja uhkailua, kertoi poliisille eräs todistajista. Lisäksi nainen itse sai kuulla uhkauksia tämän tästä.

- Shkupolli oli myös esitelllyt [naiselle] puukkoaan ja sanonut, että kun hän [naisen] tappaa, niin koko maailma hänet muistaa, kertoi eräs todistajista kuulleensa työtoveriltaan surmia edeltävänä kesänä.

Sairaalloinen mustasukkaisuus kärjistyi siihen, että Shkupolli surmasi uudenvuodenaattona entisen naisystävänsä sekä neljä tämän työtoveria kauppakeskus Sellossa. Tämän jälkeen hän surmasi itsensä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.