Mainos

Sharonin suosio hiipuu

Yhä harvemmat israelilaiset ovat tyytyväisiä pääministeri Ariel Sharonin toimintaan, ilmenee tänään julkistetusta mielipidemittauksesta.

Israelin pääministeri Ariel Sharonin suosio on alimmillaan sitten viime vuoden alun pääministerivaalien. Israelilaisen Maariv-lehden tänään julkaiseman mielipidemittauksen mukaan 46 prosenttia vastaajista on yhä tyytyväisiä Sharoniin pääministerinä, kun taas 42 prosenttia on tyytymättömiä. Kahdellatoista prosentilla ei ollut mielipidettä.

Viime viikolla julkaistu gallup antoi Sharonille vielä 52 prosentin hyväksynnän. Kuusi viikkoa sitten tyytyväisiä oli 61 prosenttia.

Maariv-lehden gallup nosti Sharonin pääministerivaalien voittajaksi prosentein 53-22, jos vastassa olisi työväenpuolueen nykyinen johtaja puolustusministeri Binyamin Ben-Eliezer. Jos vastassa olisi sen sijaan äskettäin kilpaan ilmoittautunut Haifan pormestari Amram Mitzna, voittaisi Sharon prosentein 50-33. Mitzna oli vastaajien keskuudessa selvästi suositumpi työväenpuolueen johtoon kuin Ben-Eliezer.

Mittauksen virhemarginaali oli neljä prosenttiyksikköä.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.