Mainos

Sharon Stonen mies hakee eroa

Yhdysvaltalaisen elokuvanäyttelijä Sharon Stonen aviomies Phil Bronstein on hakenut avioeroa. Hän perustelee viisivuotisen avioliiton päättymistä ratkaisemattomilla ristiriidoilla. Basic Instinctin tähti Stone ja sanomalehtitoimittajana työskentelevä Bronstein haluavat erota niin ystävällisessä hengessä ja niin yksityisesti kuin vain on mahdollista. He hakevat yhteishuoltajuutta kolmevuotiaalle adoptiopojalleen Roanille. Talousasioista Bronstein haluaa neuvotella erikseen.

Avioliitto, joka solmittiin ystävänpäivänä 1998, on Stoten toinen. Hänen kolmevuotinen avioliittonsa elokuvatuottaja Michael Greenburgin kanssa päättyi vuonna 1987.

Stone, 45, ja Bronstein, 52, asuvat jo erillään, Stone parin Los Angelesin asunnossa ja Bronstein heidän kodissaan San Franciscossa. Huhujen mukaan he erosivat, kun Stone palasi Lontoosta ja Moskovasta, joissa hän oli Rupert Everettin kanssa kuvaamassa uusinta elokuvaansa A Different Loyalty. Stonen ja Bronsteinin avioliitto joutui kestämään jonkin aikaa suuria paineita, kun Stone oli pitkiä aikoja Los Angelesissa ja ulkomailla yrittäessään jatkaa uudelleen elokuvauraansa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja