Mainos

Sharon Stone missituomariksi

Näyttelijä Sharon Stone on sopinut matkustavansa Bombayhin intialaissyntyisten naisten kauneuskilpailun tuomariksi. Stonen lisäksi 23. elokuuta järjestettävän Miss International India -kilpailun tuomaristossa on intialaisia kuuluisuuksia, kuten näyttelijä Simi Garwal ja teollisuusjohtaja Adi Godrejin vaimo Parmeshwar Godrej.

- Periaatteessa hän on lupautunut tulemaan, mutta asiaa ei ole vielä vahvistettu, sanoo kilpailun järjestävän V Works Eventsin johtaja Chikita Mehta. - Stonella on nyt avioeronsa vuoksi henkilökohtaisia ongelmia, mutta toivomme, että hän ilmestyy tapahtumaamme.

Mehta kertoo Stonen suostuneen tuomaristoon, jos kilpailun tuotto menee aidsia sairastavien hyväksi. - Sharon on hyvin kiinnostunut aidsin uhrien auttamiseen tähtäävistä ohjelmista. Tämän tapahtuman tuotto lahjoitetaan uhreille hallituksesta riippumattoman Mukti Foundationin välityksellä, ja niin hän on osoittanut kiinnostustaan tähän, kertoo Mehta.

Miss India Internatinal -kilpailu pidetään ulkomailla asuvien, intialaissyntyisten naisten kesken vuosittain. Tänä vuonna kilpailijoita tulee 30 maasta, kuten Britanniasta, Kanadasta, Ranskasta, Israelista, Japanista, Etelä-Afrikasta ja Yhdysvalloista. Viime vuonna kilpailu pidettiin Floridassa ja vuonna 2001 Lontoossa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja