Sharon Osbournen surullinen paljastus: 16 vuoden taistelu masennusta vastaan

Sharon Osbourne on paljastanut kärsineensä jo vuosien ajan masennuksesta. 

Televisiopersoonana ja hevilegenda Ozzy Osbournen, 65, managerivaimona muistettu Sharon Osbourne, 62, on paljastanut kärsineensä jo 16 vuotta masennuksesta. 

Sharon kertoi asiasta juontajakollegoilleen The Talk -ohjelmassa, jonka juontajakaartiin myös Sharon itse kuuluu. Nainen paljasti taistelevansa masennuksen kanssa ja käyttäneensä jo 16 vuotta masennuslääkkeitä auttaakseen itseään selviytymään.

– Toiset päivät ovat parempia kuin toiset, ja joinain päivinä et halua tehdä yhtään mitään muuta kuin vetää peiton päällesi ja pysyä sängyssä mätänemässä, nainen kuvaili ohjelmassa. 

Rocktähti Ozzy Osbournen vaimon tapahtumarikkaaseen elämään on mahtunut paljon draamaa. Ozzyn tiedetään kamppailleen vuosien varrella useaan otteeseen huumeiden ja alkoholin kanssa. 1980-luvun lopulla sekavassa tilassa ollut Ozzy yritti kuristaa vaimonsa hengiltä. Sharon on myös hakenut miehestään avioeroa, mutta palannut lopulta takaisin tämän vierelle. Ozzyn lisäksi myös kaksi parin kolmesta lapsesta on kamppaillut huumeongelmien kanssa. Jack ja Kelly Osbourne ovat olleet rokkari-isänsä tavoin hoidettavana riippuvuuksiensa takia.    

Vuonna 2002 Sharonilla diagnosoitiin paksunsuolen syöpä, mutta rautarouva onnistui selättämään sen. Kaksi vuotta sitten nainen poistatti molemmat rintansa kuultuaan omaavansa rintasyövälle altistavan geeniperimän.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat